Dagisfröknar

Guldhundens personal på fortbildning med egna hundar. Från vänster: Maria med Ylle, Maja med Sivan, My med Myra och Åsa med Kakan.

 

 

 

Åsa

Åsa har arbetat på Guldhunden sen 2011 och varit dagisansvarig sen 2013. 2014 tog Åsa över dagis helt och hållet och är nu ägare av dagis. Hon har ett brinnande intresse för djur, särskilt för de som far illa. Hon har tidigare jobbat som djurvårdare i fyra år. Ett livslångt hundintresse med många egna hundar och även mellanlandande sådana på väg till nya hem har gett henne stor erfarenhet och kunskap.

Åsa har godkänd dagisutbildning, har gått fortbildning för Ingrid Lingmark i ämnet problemlösning samt för Eva Bodfäldt i hundars på/avknapp.

 

 

Maja

Maja har varit lärling på Guldhunden i ett år och arbetar heltid hos oss från och med augusti 2012. Hon har godkänd dagisutbildning, och har även pluggat hundkurser på universitet och gått fortbildning för Ingrid Lingmark i ämnet problemlösning i dagismiljö. Maja har stor erfarenhet av omplaceringar, särskilt lite blygare hundar.

 

Olivia
Olivia är vikarie på Guldhunden. Hon har haft ett stort hundintresse hela livet och har pluggat hundkurser på universitetet tillsammans med Maja. Olivia har en godkänd hunddagisutbildning. 


MyLisa Amanda 

 


Hannele 
 

  

 

Praktikanter

Vi tar emot praktikanter som är minst i gymnasieåldern och helst på långtid. De får tillfälle att lära sig mer om hur rutinerna är på dagis, och givetvis vårt synsätt i hur man hanterar hundar. På det sättet blir de även en tillgång till oss då de ofta är mycket engagerade och gosar och pysslar extra med hundarna. Praktikanter går ALDRIG ut själva med hundar och har alltid en av oss som handledare med. På det sättet har vi alltid full kontroll över hur hundarna hanteras och kan leda praktikanterna rätt om de stöter på problem. Det är oftast inte möjligt att ta med egen hund till oss vid en praktik.